Pienpetojen autenttisten thaimaalaispentueiden kolmen sarja sai riemastuttavan huvittavan päätöksensä Saifonin “hattutempussa”, kun neljästä pennusta kolme (pojat Ransu ja Riski, sekä tyttö Ritsa) näyttää valkoiseen maalipurkkiin törmänneiltä. Emme ole yrittämässä virallistaa tätä täysin epäortodoksista seychelloisväritystä (vaikka se löytyykin Thaimaasta luonnonvariaationa), mutta pakkohan näitä pikku klovneja on rakastaa. Neljäs pentu (Rhomboda eli Ronda)  on väritykseltään täysin perinteinen ruskeanaamio, mutta ettei liian vakavaksi mentäisi, päätti Saifon antaa sille pari häntäkoukkua (klovni-pennut ovat tietenkin suorahäntäisiä). Ulkomuotojalostaminen ei ole päätavoitteemme, mutta pistäväthän nämä arpajaiset välillä naurattamaan. Luonteeltaan nämä tyypit ovat aivan mahtavia: Äärettömän rohkeita, vaateliaita ja seurallisia. Ne ovat ensimmäinen pentue, joka aloitti vaativan valittavan huutokuoron ihmisille jo ennen kuin oppi syömään kiinteää ruokaa. Niiden äiti Saifon rakastaa erityisesti lapsia ja uskon näiden pentujen olevan erityisen sopivia lapsiperheisiin. Pienpetojen R-pentue on saanut nimensä R-alkuisilta orkideoilta.

Pienpeto Rhinerrhiza eli Ritsa - myyty

Pienpeto Rhomboda eli Ronda (mahd. sijoitetaan)

Pienpeto Ranorchis eli Ransu - myyty

Pienpeto Rhipidorchis eli Riski - myyty