Inezin ja Vesan pennut ovat syntyneet! Pennut syntyivät myöhään isänpäivän iltana ja ensikertalainen äiti suoriutui hommasta hienosti. Neljä pennuista on sininaamioita ja yksi on ruskeanaamio. Pennut ovat saaneet nimensä s-alkuisten elokuvien mukaan. Kaikki pennut ovat jo saaneet kodit.

Pennut Inez- äidin ja Raita -tädin kanssa

 

 

Pennut ovat näissä kuvissa yhdeksänviikkoisia. Ylimpänä raapimapuussa ylvästelee Raita, Inezin vanhempi sisarpuoli. Alempana Inez -emo.

 

 

 

Pentueen ainoa poika

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pienpeto Saturday Night Fever Pentueen ainoa poika on pennuista suurin, mutta eniten äidin perään! Poika on varattu.

 

 

Pentueen ainoa ruskeanaamio

 

 

 

Pienpeto Sitting Pretty Pentueen pienin tyttö on porukan ainoa ruskeanaamio. Hän on pennuista se, joka yhtään epäröimättä kiipeää meidän ja vieraiden syliin ja jää siihen tyytyväisenä kehräämään. Tämä pentu on erittäin sosiaalinen tapaus! Pentu on varattu.

 

 

 

 

Tämä typykkä on kova kehräämään!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pienpeto Sunset Boulevard Tyttöpentu (oikealla) oli alunperin lähdössä kasvatukseen Yhdysvaltoihin. Harmillisesti asia peruuntui viime metreillä, mutta onneksi tämä valloittava kehrääjä muuttaa nyt ihanaan lemmikkikotiin. Pentu on varattu.

 

 

Tällä tytöllä on kauniit suuret silmät!

 

 

 

 

 

 

Pienpeto Some Like it Hot Tämä tyttöpentu (vasemmalla) on melko villi tapaus ja kiinnostunut kaikesta. Hänellä on kauniit suuret siniset silmät, josta hänet helposti tunnistamme. Pentu on tullut luonteeltaan erityisesti äitiinsä. Hän on kova juttelemaan ja ilmaisee asiansa äänekkäästi, niin kuin thai -kissan kuuluukin! Pentu on varattu.

 

 

 

Sininaamiotyttö

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pienpeto Spellbound Tällä viimeisellä typykällä on todella suloinen katse. Hän tulee myös mielellään syliin ja on touhuissa hyvin mukana. Pentu on varattu.