Mintaka

Pienpeto Ilmattaren Mintaka

(Varattu) Sievällä Mintaka -neidillä on mitä kaunein ilme. Hän on joukosta hyvää tasaista keskustaa edustava neiti, ei rämäpäisin, muttei mikään arkajalkakaan. Kaiken kaikkiaan nämä pennut on hyvin älykkäitä (olen niiden huomannut jo yrittävän oven kahvaan hyppiä 7-viikkoisesta!) ja herkkätuntoisia. Asioihin reagoidaan vahvasti, hyviin ja huonoihin. Se on siinä mielessä mainio siamilaisille usein tyypillinen ominaisuus, että tällaiset kissat oppivat nopeasti.

Rigel

Pienpeto Ilmattaren Rigel

(Estii sijoituskotia) Suklaanaamio Rigel on varsinainen pikku prinsessa,  hänellä on paljon asiaa ja hän kertoo kyllä mielipiteensä. Rigel on hieman pienikorvaisempi kuin tämä toistaiseksi hörökorvaisin Pienpeto -pentue.

Bellatrix

Pienpeto Ilmattaren Bellatrix

(Varattu) Bellatrix on pentueen tyrkyin – se änkee ensimmäisenä syliin ja valittaa hassusti ladonovea muistuttavalla äänellään jos joku on sen mielestä on epäilyttävää tai jotenkin huonosti.

Hatsya

Pienpeto Ilmattaren Hatsya

(Varattu) Ahne ja reipas Hatsya pelästytti meidät pahanpäiväisesti kun kanansuikaleessa ollut rusto tarttui sen ruokatorveen. Melkoisen operaation jälkeen rusto saatiin eläinlääkärillä sen kurkusta ja neiti parani samantien entiselleen.

Alnitak

Pienpeto Ilmattaren Alnitak

(Varattu) Alnitak, pentueen ainoa poika, on iso mussukka. Se on usein hieman täpäköitä siskojaan hitaampi reagoinneissaan, mutta sylimyyrä sekin on.