Pentuja / Kittens

 

Inezin ensimmäinen pentue. Kuvassa takana Inez -emo ja Raita -sisko.

Huom! Jos olet kiinnostunut pennustamme, lähetä mieluiten sähköpostia tai tarvittaessa soita.  Kerro vähän itsestäsi ja millaista kissaa olet etsimässä, miksi olet kiinnostunut juuri tästä rodusta. Ole mielellään liikkeellä ajoissa, sillä pentua saattaa joutua odottamaan, varsinkin jos on toiveita värin, sukupuolen tai näyttelyominaisuuksien suhteen.

Kasvattajien kannalta lyhyet “Mitä maksaa?” -viestit ovat turhauttavia. Varsinkaan en ole kiinnostunut saamaan näitä tekstiviestitse. Tutustu sivuihimme ja kysele lisää!

Shortly in English:  If you are interested in a Pienpeto kitten, please send me a message and tell about yourself and your experience with cats/pets. We only sell breeding cats for people we know and work with.

Aiemmat pentueet / Earlier litters

Katso Quicktime-video pentujen touhuista!

 

Etsitään hyviä sijoituskoteja

Koska haluamme pitää kissamäärän kotona kohtuullisena, etsimme silloin tällöin sijoituskoteja. Sijoituskodilta vaaditaan erityistä kiinnostusta rotuun ja jonkinlaista harrastushalua. Leikkaamattoman kissan kanssa eläminen voi olla joskus hermoja koettelevaa. Pelkästään edullisemman kissan toivossa ei siihen urakkaan kannata lähteä. Vaikka kaikki saattaa sujua mutkattomasti ja ilman kovin karmeita koettelemuksia,  on öisiin jollotteluihin ym. riesoihin kuitenkin varauduttava. Toisaalta pääsee kurkistamaan kissojen elämään ihan uudesta vinkkelistä ja saa maistiaisen millaista kasvattaminen oikein on.