Pienpetojen punaiset vauvat

leikkivät kissanpennut

Tropiikin kissat viihtyvät auringon lämmössä

Toinen ja toistaiseksi viimeinen punanaamiopentueemme syntyi toukokuun lopussa. Kaikki pennut on myyty.

Thaimaan tuontimme Fasain ja Pienpeto Ljolikin rakkauden hedelmät varttuvat palvovien vanhempiensa hellässä huomassa Kouvolassa. Kolme kilpikonnanaarasta ja punanaamiopoika ovat reippaita ja riemukkaita tyyppejä erittäin ystävällisistä ja terveistä vanhemmista. Tyypiltään ne ovat erinomaisia, mutta näyttelykissoiksi ei heistä ole.

Fasai ja Ljolik ovat äärimmäisen hyväluontoisia vanhempia. Fasai on tuotu Thaimaasta vahvojen rodulle tärkeiden geeniensä, kauniin tyyppinsä ja hyvän luonteensa vuoksi.

Uniikit äänekkäät pikkurääpäleet etsivät uutta kotia. Vanhanajan siamilaiset eivät viihdy ainoina kissoina.

Pennut luovutetaan rekisteröityinä, varhaissteriloituina, rokotettuina, madotettuina ja mikrosirutettuina rakastaviin koteihin loppupuolella.

Huom. Pienpeto -kissala lopettelee aktiivikauttaan, joten jos haaveissasi on ihka aito alkuperäiskissa Wichien- Maat – ole ajoissa yhteydessä.

Pennut sijaitsevat Helsingissä.

Tusik – Myyty

Tämä sisarussarjan ainoa poika on oikea mamman mussukka, rakastava ja rakastettava pieni riiviö. Etsii kotia mielellään sisaruksensa tai toisen nuoren

tusik

Pienpeto Tusik

Tosjka – Myyty

Tämä lehmäläikikäs suloinen tyttönen rakastaa ihmisiä yli kaiken. Eikä pattereista lopu virta juuri koskaan. Tosjka lähtee sukulaistensa luokse riehumaan nuoren herra Woosterin kaveriksi.

tosjka

Pienpeto Tosjka

 

Tasjka – Myyty

Toinen lehmänläikikäs tyttönen Tainochka on melkein siskonsa kopio. Kilpikonnakuviointi valkoisella ja suuri tabbykuvio pohjavärinä (kaikki kissat, myös yksiväriset ovat jonkinlaisia tabbyja pohjimmiltaan).

tainochka

Pienpeto Tainochka

 

 

Taika-Zaika – Myyty

Suloinen nappisilmä ei ole pentueen kovin tyrkky, mutta se onkin kova kilpailu. Iloinen neiti on isänsä suosikkilapsi. Tämä perinteisemmin väritetty neitokainen haluaisi ehkä jatkaa jossain muodossa sukuaan, ken ties.

taikazaika

Pienpeto Taika-Zaika

 

Lapsoset viisiviikkoisina

kaksi pentua

Isä ja pennut

 

Kaikki neljä

 

Emo ja pennut